HEY CLAY Fluffy, Pluizige Huisvriendjes • 15 Cans Air Dry Clay • Boetseerklei

€17,99
Beschikbaarheid: Op voorraad

Hey Clay Fluffy is een complete kleiset met maar liefst 15 handige bakjes klei. Met deze klei kun je de schattigste fluffy figuurtjes boetseren, zoals poezen, cavia's, honden en meer! Dankzij de handige Hey Clay app kun je stap voor stap de instructies volgen en deze schattige figuurtjes tot leven brengen. De app gebruikt animaties om de boetseerinstructies nog duidelijker te maken.

Laat je creativiteit de vrije loop terwijl je de instructies opvolgt en heerlijk boetseert. De klei is niet giftig, extra zacht en plakt niet aan je handen of de ondergrond. Ongeveer 20 minuten na het boetseren begint de klei te stollen, en na 24 uur is je creatie volledig uitgehard. Dan heb je een stevig figuurtje dat je kunt neerzetten op een plankje, aan je vriendjes kunt laten zien of waarmee je kunt spelen.

Hey Clay Fluffy boetseerklei is niet alleen leuk, maar stimuleert ook de fijne motoriek, fantasie en creativiteit.
Het is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar, zodat zelfs de kleinsten kunnen genieten van deze creatieve en educatieve ervaring.

Maak je eigen fluffy figuurtjes en laat je verbeelding de vrije loop met Hey Clay Fluffy boetseerklei. Bestel vandaag nog en begin met boetseren, spelen en genieten van urenlang creatief plezier! Ook leuk om cadeau te geven!

- Niet klevend aan de handen
- Creatief spel met educatieve toepassing
- Klei droogt binnen 24 uur

0 sterren op basis van 0 beoordelingen