Verzenden & retourneren

De verzendkosten bedragen 6,95 bij bestellingen beneden de 50 euro, boven de 50  euro zijn deze gratis binnen Nederland en België.

Het kan gebeuren dat je aankoop niet helemaal is wat je ervan had verwacht, of dat de maat niet goed is. Artikelen die je via onze webshop hebt gekocht, kun je daarom retourneren. Je kunt deze gefrankeerd terugsturen naar onderstaand adres.

Maak je gebruik van het herroepingsrecht, dan heb je hiervoor 14 dagen de tijd vanaf het moment dat je alle producten uit je bestelling hebt ontvangen. Je kunt ervoor kiezen ons hiervan vooraf op de hoogte te brengen, waarna je vanaf dat moment nog eens 14 dagen hebt om het betreffende product terug te sturen. Indien je ons niet vooraf op de hoogte brengt, dien je de producten binnen de eerste termijn van 14 dagen aan ons te retourneren. Om gebruik te maken van je herroepingsrecht, is het voldoende om alleen het retourformulier mee te sturen. Dit formulier kun je hier downloaden of aanvragen bij onze helpdesk.

Download hier het retour formulier

Daarnaast kun je het artikel gratis retourneren in onze winkel in Gemert. Neem bij het terugbrengen van artikelen altijd het retourformulier of de factuur van je bestelling mee.

Let er wel op dat de artikelen ongedragen en in originele staat zijn, voorzien van de originele labels en etiketten (voor zover redelijkerwijs mogelijk). Het passen van artikelen is uiteraard toegestaan. Artikelen die vanuit gezondheids- en/of hygiënisch oogpunt verzegeld zijn kunnen niet geretourneerd worden wanneer de verzegelde verpakking is geopend. Producten die hieronder vallen zijn onder andere ondergoed en badkleding.

Je aankoopbedrag zal zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen 14 dagen na ontbinding naar je worden teruggestort. Indien je jouw gehele bestelling retourneert krijg je ook de eventueel betaalde verzendkosten van de heenzending teruggestort. Terugbetaling vindt plaats via dezelfde betaalmethode als waarmee je de bestelling hebt betaald. New Kids Mini & Teens behoudt wel het recht om met terugbetalen te wachten tot het artikel bij ons retour is gekomen. Daarnaast behoudt New Kids Mini & Teens het recht om wanneer het product beschadigd retour komt, hiervoor kosten in rekening te brengen. 

Artikelen die in onze webshop zijn aangeschaft kunnen niet terug betaald worden in onze winkel. Het betaalde bedrag wordt teruggestort op je rekening op de betaalwijze waarmee je betaald hebt nadat de artikelen zijn geretourneerd. Heb je op factuur besteld dan wordt  de factuur gecrediteerd.

Je kunt je bestelling terugsturen naar:

New Kids Mini & Teens
Nieuwstraat 5
5421 KN Gemert